It.bzi.ro : FACEBOOK - Te-ai indragostit? Invita-l in oras

Facebook-ul a devenit in prezent cea mai la indemana modalitate de a cunoaste oameni noi. Iata ce trebuie sa faci daca vrei sa-l inviti in oras pe tipul dragut care ti-a dat Like.

Atrage-l intr-o conversatie privata. Daca iti place mult de tot un tip de pe Facebook, sub nicio forma nu-l agasa cu like-uri, tags-uri, pupici virtuali si comentarii siropoase, scrie eva.ro.

Te poate considera prea insistenta, iar daca il inviti in oras te-ar putea refuza. Cel mai bine este sa fii o prezenta discreta in lista lui de prieteni. Un like din cand in cand, atat cat sa te remarce, este de ajuns. Cand observi ca este prezent pe Facebook, atrage-l intr-o conversatie privata.

Dupa ce te-ai asigurat ca l-ai facut sa fie atent doar la tine, spune-i ca ti-ar placea sa continuati conversatia in oras. Nu-i propune o zi anume, intrucat ar putea spune ca este ocupat atunci. Daca este un gentleman, iti va propune el ziua intalnirii. Daca este mai timid si nu zice nimic, spune-i ca stii o terasa unde se mananca cea mai buna inghetata din oras. Ce barbat ar putea refuza o asemenea invitatie?

Faceti schimb de numere de telefon. Farmecele tale si-au atins scopul. Acum este momentul sa faceti schimb de numere de telefon si sa stabiliti cand va veti suna pentru a confirma prezenta la intalnire. Oricat de mult ti-ai dori sa-i trimiti SMS-uri, nu face acest lucru decat daca ti-a trimis el primul. Lasa-l sa se gandeasca la tine, sa astepte un semn din partea ta. Cand nu va mai rezista, vei vedea ca el va fi cel care te va cauta.