go4it.ro: LG reaprinde moda anilor ´70, lansand un televizor Full HD cu aspect retro

LG 32LN630R este versiunea SF a televizoarelor cu lampi din anii ´70, prevazut cu butoane cromate ce se rotesc pentru schimbarea canalelor si ajustarea volumului, difuzor mono de mari dimensiuni si un ecran sprijinit pe un suport de forma unui trepied. Cei care au copilarit in vremea televizoarelor cu lampi vor observa cum spatele televizorului se termina brusc, iar tubul catodic de forma unui acvariu a cedat locul unui ecran perfect plat, capabil sa redea imagini in culori vii.
Noul televizor "clasic" de la LG este de fapt cat se poate de modern, echipat cu un ecran LCD IPS de 32 inch, capabil sa redea imagini la rezolutie Full HD. Cele trei butoane pozitionate deasupra grilei pentru difuzor deschid un meniu OSD cu optiuni suplimentare, pe care le putem ajusta rapid folosind telecomanda din dotare.
Pe spatele carcasei realizata din plastic alb gasim intrari HDMI si MHL, respectiv port USB.
Adresat excentricilor din Coreea, LG 32LN630R poate fi achizitionat contra sumei de 753 dolari - pret fantezist pentru un simplu televizor LCD cu ecran de 32 inch. LG mizeaza insa pe entuziasmul celor pasionati de moda retro, sperand sa obtina ceva profit de pe urma lor.