It.bzi.ro: Agentia de Securitate Americana (NSA) ne urmareste fiecare telefon?

Este clar pentru toata lumea ca suntem urmariti prin diferite metode. Fie ne sunt ascultate apelurile telefonice, fie aplicatiile pe care le descarcam gratuit ne fura datele persoanale si asa mai departe. Dar ceva mi-a atras atentia. As vrea sa dezbatem acest subiect impreuna si sa vedem care este treaba.
Iata care e treaba. Google a introdus in sistemul lor de operare Android linii de cod prin care putem fi urmariti mai usor de catre...Agentia de Securitate Americana, scrie arenait.net. De ce? Ce treaba areNSA asta? Pai citez:
"Purtatorul de cuvant al Google, Gina Scigliano, confirma faptul ca Google a inserat deja cateva linii de cod NSA in sistemul de programare Android. Prin proiectul sau open-source Android, Google a fost de acord sa incorporeze liniile de cod NSA, care au fost dezvoltate de agentia americana in anul 2011 in viitoarele versiuni ale sistemului de operare mobil, ce este folosit in 3/4 din smartphone-urile actuale de pe piata. Oficialii NSA spun ca "programelul lor", cunoscut sub numele de Security Enhancements for Android, previne atacurile hackerilor pentru a obtine accesul la datele personale ce sunt stocate pe dispozitiv. Toate noile telefoane, tablete si alte gadget-uri dotate cu Android contin acest cod NSA. Iar scopul agentiei americane ar fi doar acela de a asigura securitatea dispozitivelor mobile Android."