DeCeNews: WORMS 3 va ajunge pe iPhone si iPad

Creatorii seriei Worms au anuntat lansarea unui nou titlu pană la sfarsitul anului. Acesta va purta numele Worms 3 si va fi realizat de aceeasi dezvoltatori de la Team17 care au fost responsabili si de multe alte reiteratii ale aceluiasi concept, scrie playtech.ro. Despre pretul acestui nou joc nu se spune deocamdată nimic.
Jocul are un format modern, in comparatie cu ce am vazut anii trecuti pe platforma, asa ca ar trebui sa arate foarte bine. Programat pentru lansare in trimestrul al treilea, Worms 3 va rula la fel de bine pe un iPhone, un iPad sau un iPod Touch, nu si pe vreun dispozitiv cu Android.
Ca volum de actiune, in noul Worms vom avea 27 de misiuni single-player la care se adauga clasicele jocuri de multi-player, Forturi si Deathmatch. Un joc in doi sau mai multi jucatori va putea fi jucat de pe un singur aparat, local, printr-un sistem intitulat pass-and-play, in care dati o lovitura incercand sa va doborati adversarul si dati iPhone-ul prietenului de langa voi pentru a da si el o data.