HotNews.ro : Traian Basescu se va intalni cu sustinatorii sai de pe Facebook joi, la ora 17.00

Presedintele Traian Basescu se va intalni joi, la ora 17.00, cu sustinatorii sai de pe pagina de Facebook "Alaturi de Presedintele Nostru", pentru a discuta despre rolul internetului si al social media in comunicare, potrivit unui anunt postat marti pe aceasta pagina.
Marti dupa-amiaza, pe pagina de Facebook a fost postat urmatorul mesaj: "Pentru noi, sustinatorii Presedintelui, Facebook a fost locul in care am putut comunica direct, fara presiuni si interventii. Poate a venit timpul sa ne vedem si fata in fata, ce spuneti? Cum suna o intalnire cu domnul Traian Basescu in care sa vorbim despre rolul Internetului si al social media in comunicarea directa si nemijlocita? Oare dansul ar vrea?"
Ulterior, a fost postat un nou mesaj, in care se precizeaza ca seful statului a confirmat intalnirea, care va avea loc joi, la ora 17.00, locul reuniunii urmand sa fie dezvaluit mai tarziu.
"Dragi prieteni,
Avem confirmarea din partea Presedintelui pentru intalnirea cu sustinatorii acestei pagini. Dansul a fost de acord sa ne intalnim joi, orele 17:00. Locatia o sa o dezvalui mai tarziu.
Pentru ca numarul de locuri este limitat, selectia se face pe baza raspunsului la intrebarea "Spune, pe scurt, argumentele pentru care credeti ca social media a schimbat modul de comunicare online cu personalitatile publice si cu lumea politica. Credeti ca social media este benefica in democratie?" Asteptam raspunsurile la adresa de e-mail: [email protected]".