sanatate.bzi.ro : Sase aplicatii care te ajuta sa pastrezi secretul relatiei extraconjugale

Infidelitatea a devenit mult mai accesibila cu ajutorul a numeroase aplicatii create pentru a ajuta nestatornicii sa se fereasca de suspiciunile partenerilor de viata, scrie "Huffington Post". De exemplu, aplicatia reactualizata a celor de la Ashley Madison, site-ul de intalniri adresat persoanelor care sunt deja implicate intr-o relatie, ofera membrilor sai noi modalitati prin care acestia sa poata pastra discretia. Pentru a o putea accesa, aplicatia necesita introducerea unui cod si dispune de o linie telefonica privata si un numar de telefon de unica folosinta. Mai mult decat atat, exista si un "buton de panica" prin care utilizatorii sa se poata deconecta de la distanta de la orice calculator. Odata ce butonul a fost apasat, pagina respectiva se va inchide si va aparea un site local, de familie. Insa, acest site nu este singurul care le permite infidelilor sa-si acopere urmele. "HuffingtonPost" prezinta alte astfel de aplicatii disponibile pe telefonul mobil.

Slydial

Aplicatia permite utilizatorilor sa apeleze casuta vocala, evitand contactarea telefonica directa. Astfel, daca amanta doreste sa te contacteze fara ca partenera de viata sa afle, ea poate lasa un mesaj in casuta ta vocala.

Cate

Cate presupune existenta unui jurnal ascuns al mesajelor, apelurilor, dar si al contactelor. De asemenea, informatiile private stocate in cadrul aplicatiei pot fi sterse printr-un singur click. In cazul in care esti surprins in momentul in care-ti accesezi mesajele, miscarea brusca a telefonului face ca aplicatia sa se minimalizeze, iar mesajele vor disparea instantaneu.

Tiger Text

Aplicatia detine un cronometru de stergere. Dupa ce ti-ai stabilit un anumit interval de timp, mesajul va fi sters din casuta destinatarului. In acest fel, vei scapa cu usurinta de probele incriminatorii.

Vaulty Stocks

Vaulty Stocks a fost creata pentru stocarea imaginilor si clipurilor video private. Utilizatorii isi pot pastra datele intr-un fisier privat din cadrul aplicatiei, departe de ochii partenerului de viata.

BlackBook

Aplicatia BlackBook disponibila pe BlackBerry, permite crearea unei liste pentru contactele ascunse. Iconita aplicatiei nu apare pe ecranul de start al telefonului, iar accesarea ei este permisa pe baza unei parole. Atunci cand privesti un mesaj, alerta poate lua forma unei notificari ca "Memorie insuficienta".

Mobile Vault

Nu numai ca ascunde contactele, fotografiile, clipurile video si mesajele text, dar le si muta intr-o spatiu privat - in acest fel, daca iti vei pierde telefonul, pozele sau mesajele incriminatorii sunt in siguranta. Daca cineva incearca sa acceseze aplicatia prin tastarea unei parole incorecte, versiunea premium a aplicatiei chiar va fotografia intrusul.

(sursa: adevarul.ro)