It.bzi.ro: Cinci laptopuri cu Windows 8 sub 2000 lei

Lenovo, Acer si Asus sunt principalii producatori de notebookuri care au lansat produse low-budget cu cel mai nou sistem de operare Microsoft. Asta nu inseamna insa ca Samsung sau HP au stat degeaba. Noi am ales cate un model de la fiecare dintre producatori amintiti mai sus, cu cele mai bune performante si dotari tehnice.

Lenovo IdeaPad/Essential G580

A doua generatie de procesoare i3 de la Intel intalneste cel mai recent sistem de operare Windows intr-un laptop ideal pentru birou sau uz personal. Si sub 2000 de lei, stim sigur ca aceasta intalnire nu are loc foarte des. G580 are tot ce-i trebuie unui utilizator obisnuit si ceva in plus. Vine echipat cu 4 GB de memorie dar suporta pana la 8 GB, pentru ca voi sa-i puteti face un mic upgrade peste un an-doi.

HP Pavilion G6 - 2210SQ

Un laptop business, modelul seriei G6 este laptopul reprezentativ pentru birou: procesor puternic, spatiu de stocare mare si o placa video integrata de la Intel buna doar pentru activitatile pur-muncitoresti. Suporta pana la 8 GB de memorie RAM si vine echipat cu toate porturile necesare inclusiv cu doua USB 3.0, port HDMI si un cititor de carduri. Cantareste doua kilograme si jumatate asa ca nu exceleaza la capitolul portabilitate.

Asus X55A

Daca vroiati si un plus de stil si un design ceva mai inspirat atunci ar trebui sa va opriti putin in dreptul seriei X de la Asus. "Juniorul" seriei, modelul X55A este echipat cu un procesor Intel Core din a doua generatie, USB 3.0, 4GB memorie RAM, un hard-disk de 500GB, o placa video integrata Intel GMA HD si multe tehnologii interesante cum ar fi functia IceCool, menita sa va mentina mainile reci chiar si dupa perioade lungi de utilizare a laptopului.

Acer Aspire V3 531

Seria V3 a celor de la Acer cu finisaje lucioase si culori pentru toate gusturile vizeaza un public ceva mai tanar. Iar pentru cei mai tineri dintre clienti e obligatoriu sa ai si un produs cu un pret aceptabil dar capabil sa livreze performanta atunci cand este nevoie. V3 531 suporta pana la 8 GB de ram, vine echipat cu Bluetooth 4.0 si USB 3.0 si are o autonomie de 3 ore. Este unul dintre cele mai subtiri laptopuri din lista noastra masurand doar 2.28 cm grosime.

Samsung NP300E5C

Producatorul sud-coreean de electronice este si el prezent pe lista companiilor care ofera publicului laptopuri entry-level cu Windows 8. Modelul NP300E5C se mandreste cu un afisaj antireflex, finisaje metalice si robuste, rezistente la zgarieturi si cu functie antiamprenta. Nu are USB 3.0 dar este echipat cu tehnologia BatteryLife Plus, functia antimbatranire a bateriilor dezvoltata de Samsung care le permite acestora sa-si pastreze pana la 80% din capacitatea originala chiar si dupa 1000 de reincarcari.