It.bzi.ro: Un hacker a convins 350 de femei sa se dezbrace in fata camerei

Un hacker a dat alt sens cuvantului influentabil in momentul in care a apelat la santaj pentru a convinge mai multe femei sa se dezbrace in fata camerei web.
Este incredibil ce eforturi pot sa faca anumiti indivizi pentru a convinge niste persoane de sex opus sa faca gesturi mai putin decente. In contextul in care respectivii nu fac altceva decat sa incalce legea, gestul nu este doar josnic ci si fara sens. Trecand peste logica din spatele gestului, pentru un astfel de comportament a fost urmarit de FBI si ulterior arestat, Karen Gary Kazaryan. Printre altele, Kazaryan a fost adus in fata tribunalului pentru hacking-ul mai multor conturi de email, Facebook sau Skype. Ulterior, folosind pozele obtinute de pe casutele de mail si paginile personale de pe retelele de socializare, acelasi hacker aborda doamne si domnisoare spunandu-le ca daca nu se dezbraca in fata camerei va posta online imaginile obtinute ilegal.
Karen Gary Kazaryan este acuzat de 15 capete de invaziune a computerelor si 15 capete de furtagravat al identitatii. Daca va fi gasit vinovat, risca in total o sentinta maxima de 105 ani in inchisoare, fapt ce in mod sigur nu compenseaza "placerea" pe care a simtit-o santajand atat de multe persoane.