It.bzi.ro: Cu un Xbox poti avea propriul SMART TV

Consola de jocuri Xbox a primit, recent, un update care ofera si utilizatorilor din Romania posibilitatea de a intra in comunitatea Xbox Gold
Pentru 200 de lei pe an, pe care ii puteti plati prin paypal sau direct de pe card, veti primi acces la toate serviciile Xbox si, poate cel mai interesant, va veti transforma instant televizorul intr-unul inteligent.

Internet pe televizor

Legata prin wireless la internet si prin HDMI la televizor, noua interfata Xbox va permite sa intrati pe internet cu browserul Explorer. Asta inseamna ca puteti, de exemplu, sa stati pe Facebook direct de pe televizor.xbox36-internet-explorer-updates-windows8-release

Browserul se misca destul de repede, paginile se deschid instant, iar daca aveti si o tastatura si unmouse wireless, veti transforma browsingul intr-o experienta placuta. Un minus pentru browser este absenta Flash-ului, asa ca nu veti putea vedea filme de pe serialepenet.ro sau vplay. Dincolo de browser, noua interfata va permite sa cumparati si sa inchiriati filme, jocuri si muzica. Sunt inca restrictii la unele programe, in genul NetFlix sau gama de programe SKY, insa aveti de unde alege.

Jocurile, in varianta demo

O alta facilitate pe care o consideram interesanta este faptul ca puteti incerca jocurile in varianta demo. Aveti sute de jocuri in variante demo asa ca, cel mai bine ar fi sa le testati, iar abia apoi sa le cumparati.

Clipuri muzicale HD, direct pe televizor

Alte doua facilitati interesante, disponibile in Romania, sunt aplicatiile VEVO si Youtube. Daca despre Youtube toata lumea stie ce ofera, in cazul VEVO veti avea o surpriza placuta. Aplicatia va permite sa cautati si sa rulati clipuri muzicale in format HD. De asemenea, puteti rula emisiuni si pachete de clipuri impartite pe genuri muzicale. Aplicatia se misca foarte bine si, practic, nu veti mai avea nevoie de niciun alt program TV de muzica.

Cum sa iti vezi pozele si filmele din telefon pe televizor

Ce ne-a mai placut la noua interfata Xbox este ca, daca aveti un telefon inteligent - in cazul nostru Samsung Galaxy S III, consola ofera posibilitatea de a rula muzica, filme si fotografii wireless de pe telefon, fara sa mai fie nevoie sa cumparati cablul HDMI de la Samsung.
Mai mult chiar, veti putea controla functiile telefonului direct din controlerul Xbox.