It.bzi.ro : Orange lanseaza doua aplicatii pentru turistii de la munte

Orange Romania lanseaza doua aplicatii pentru iubitorii sporturilor de iarna. i-Rewind si Info Ski de la Orange sunt dedicate turistilor care isi petrec vacanta de iarna la munte si sunt compatibile cu sistemele de operare iOS si Android.
i-Rewind, una dintre cele mai avansate aplicatii mobile dedicate pasionatilor de schi, este lansata in premiera la Orange.
Incepand din 27 decembrie, mai multe camere video amplasate pe partia Clabucet Sosire din Predeal vor filma din unghiuri diferite, la calitate HD, coborarea schiorilor care isi descarca aplicatia i-Rewind si isi autentifica pozitia geografica prin GPS-ul incorporat in smartphone. La final, schiorii primesc direct pe smartphone videoclipul pe care il pot revedea, edita, salva si arata prietenilor de pe retelele sociale. Aplicatia a fost dezvoltata de i-Rewind, un start-up romanesc pornit de tineri antreprenori romani, care se bazeaza pe o idee originala, patentata international.
Cu cea de-a doua aplicatie, Info Ski de la Orange, dezvoltata integral de Orange Romania, ofera turistilor - clienti Orange si nu numai - informatii complete despre starea vremii si a partiilor, despre statiuni si trasee de schi, harti, camere web, preturi la permisele de schi si multe alte informatii utile din statiunile montane romanesti. Aplicatia va putea fi descarcata incepand de astazi din AppStore, urmand sa fie disponibila in curand si in Google Play. De asemenea, clientii Orange vor gasi toate aceste informatii si in portalul Orange pe mobil.
Totodata, pe 27 decembrie, se inaugureaza si Orange Hot Spot, o zona special amenajata in Predeal, la Clabucet Sosire, unde turistii vor putea sa testeze serviciul 4G pe echipamente de ultima generatile. Printre atractiile pregatite de Orange pentru turisti se numara transportul schiorilor pe cablu, lectii de initiere cu un monitor de schi si drumul cu taxiul de la partie pana in orice punct din Predeal.
"Iarna aceasta, turistii care aleg sa-si petreaca vacanta pe Valea Prahovei vor avea parte de mai multe surprize de la Orange: vor descoperi noi modalitati de a testa cele mai noi tehnologii si se vor bucura de cele mai spectaculoase aplicatii mobile pentru schiori disponibile in acest moment in Romania si chiar in lume", a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange Romania.