Discovery a lansat un site de protest impotriva RCS&RDS

Operatorul telecom RCS&RDS se afla din nou in centrul unui scandal, dupa ce a decis sa scoata Discovery din grila de programe.
Postul Discovery a lansat un site special pentru abonatii retelei RCS&RDS. Pe pagina dedicata ruleaza si bannere cu cele mai cunoscute emisiuni ale posturilor Discovery. Ideea mesajelor este simpla: uitati ce pierdeti daca ramaneti fara posturile Discovery, scrie Pagina de Media.
"Ne pare rau sa va anuntam ca acordul de retransmisie intre Discovery Networks si RCS&RDS urmeaza sa expire pe 30 noiembrie. In pofida eforturilor noastre de a ajunge la un nou acord cu RCS&RDS, pe parcursul unei perioade de negociere de luni de zile, aceștia au respins toate ofertele noastre", au explicat reprezentantii postului pe site-ul prietenii.discovery.ro.
"(...) Daca vreti sa ne ajutati sa pastram canalele Discovery in grila RCS&RDS, exprimati-va punctul de vedere - contactati RCS&RDS", au mai precizat acestia.
Discovery si indeamna telespectatorii sa actioneze. Postul TV ruleaza pe program un text prin care isi indeamna publicul sa previna pierderea canalului Discovery.
RCS&RDS a scos vineri dimineata televiziunea Discovery Channel de pe platforma sa de satelit, Digi, fara a-si anunta telespectatorii. Potrivit site-ului origo.hu, RCS&RDS a introdus recent in grilele sale proprii posturile TV - Digi World, Digi Life - anuntand si intentia lansarii unui nou post propriu - Digi Animal.
Oficialii Discovery Networkd au confirmat ca Discovery Channel a fost scos de pe platforma RCS&RDS. Hotararea vine dupa ce si Digi, operatorul de cablu din Ungaria detinut de compania de telecomunicatii romaneasca RCS&RDS, a eliminat, pe 20 noiembrie, din ofertele de cablu analog si digital televiziunea Discovery Channel, parte integranta a portofoliului Discovery Networks.