Sony Ericsson a lansat Walkman W880, unul dintre cele mai avansate telefoane mobile ale seriei muzicale, atat din punct de vedere tehnologic cat si din perspectiva design-ului. Cu o grosime de doar 9.4mm W880 se afla printre cele mai subtiri telefoane mobile. Aspectul sau este dominat de carcasa metalica din inox si de insertiile de culoare portocalie, obisnuite seriei Walkman. Sub carcasa regasim alaturi de un software bine dezvoltat garnisit cu functii specifice unui player MP3 si o camera foto de 2 megapixeli, un ecran TFT de 1.8" si capacitati de comunicare quad-band. In pachet este livrat un card de memorie de 1GB, un aspect pozitiv tinand cont ca tipul de memorie M2, proprietar Sony si utilizat de W880, este unul dintre cele mai scumpe de pe piata.

W880 vine sa completeze gama de succes Walkman din care fac parte mai multe modele, cele mai cunoscute doua dintre ele fiind lansate anul trecut: W810 si W850.

W880 nu este singurul telefon lansat astazi de Sony Ericsson. Alaturi de acesta au mai fost prezentate modelele K810 si K550 ale seriei CyberShot care au ca principale atuuri capacitati avansate de captura foto, cum ar fi cei 3.2MP pentru primul dintre ele, respectiv 2MP pentru cel de-al doilea. De asemenea, au mai fost facute publice doua modele entry level: K200, respectiv K220.