In fiecare zi, retelele de socializare nasc noi episoade virale care ajung doar in cateva ore dintr-un colt in altul al lumii.
Asa s-a intamplat si cu un "tablou" neconventional realizat de DjSuperStore, pictat pe un perete exterior al sediului, gasit chiar la intrarea in magazin. Acesta a fost realizat de catre trei artisti, grafferi, care i-au infatisat pe Richie Hawtin, Sasha si Luciano in propria viziune.
Pentru ca de foarte mult timp DjSuperStore cauta o utilitate pentru acel perete gol, din fata sediului, intr-un final a hotarat ca cea mai buna varianta este transformarea acestuia intr-o piesa artistica, iar cu ajutorul celor trei grafferi, care au lucrat mai bine de 48 de ore, peretele a prins forma celor trei Dj.
La doar cateva zile de la realizarea acestora, poza a ajuns in retelele de socializare, iar Sasha, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati DJ din intreaga lume, prezent in tablou, a facut-o publica pe contul sau personal.
Curiosii pot vedea "tabloul" vizitand DjSuperStore pe Strada Scoala Ciocanul nr. 3 - 5 sau pe www.facebook.com/djsuperstore.
Info DjSuperStore
Adresa: Str Scoala Ciocanul nr 3-5, Bucuresti, RO
Phone: 021.227.28.61 // 0730 43 43 24 // 0754 54 66 66
Web: www.djsuperstore.ro / [email protected] / [email protected]
Mail: [email protected]