FUTURE CITY, jocul educational online adresat tinerilor, care isi doreste sa imbine principiile sustenabile cu inovatiile din domeniul stiintific, este disponibil acum si in Romania. Lansat de compania BASF in cadrul platformei sale educationale Chemgeneration.com, FUTURE CITY este un joc online care se desfasoara pe Facebook. In perioada 8 octombrie - 3 decembrie, in cadrul jocului FUTURE CITY, se organizeaza un concurs cu premii atractive.
Jucatorii inscrisi in concurs vor intra in cursa pentru marele premiu, o tableta Samsung Galaxy Tab, oferita prin tragere la sorti pe 3 decembrie. FUTURE CITY este disponibil la adresa: http://www.chemgeneration.com/ro/futurecity.html
"Veniti alaturi de noi sa construim orasul viitorului, aceasta este invitatia pe care compania BASF o lanseaza tuturor tinerilor prin intermediul jocului online de pe Facebook", a declarat Luminita Teodorescu, Managing Director BASF Romania. "Tinerii de astazi sunt receptivi la stiinta, trebuie doar sa gasim un limbaj comun si modalitati atractive prin care sa comunicam cu ei. Din aceasta dorinta, s-au nascut platforma educationala Chemgeneration.com si jocul FUTURE CITY. Construind orase virtuale, tinerii afla despre cele mai avansate tehnologii si cele mai noi descoperiri stiintiifice, pilonii unui viitor sustenabil, avand si posibilitatea de a face aceasta intr-un mod placut", a adaugat Luminita Teodorescu.