Facebook app: http://www.facebook.com/ITSALLDOLLEDUP/app_520266764654463
ITS ALL DOLLED UP '' Vineri, 26 octombrie I Atelierul de Productie
Line up:
Return of the Amazons feat. Melissa Logan & Maral Salmassi I Steve (Soulwax) I Arveene & Misk aka Acid Future
Pentru ca ITS ALL DOLLED UP este mai mult decat o petrecere, ci un eveniment conceptual care imbina arta cu muzica, ii invitam pe toti pasionatii de Facebook si mai ales pe toti cei care sunt atrasi de aplicatiile retelei de socializare, sa incerce aplicatia lansata recent de ITS ALL DOLLED UP.
Aceasta aplicatie integrata in Facebook va permite sa va desenati propria papusa, conform celor regasite in localurile speciale din Bucuresti. Mai mult, dupa ce ati colorat-o, ambalat-o si postat-o online, daca aceasta se regaseste printre cele mai bune 10, va fi fi expusa in cadrul evenimentului de pe 26 octombrie, de la Atelierul de Productie.
ITS ALL DOLLED UP este un eveniment conceptual care se va regasi in numeroase alte locatii cheie din Europa, insa, acum, acesta vine in Romania, prin BLAME IT!. Powered by Reebok International.
ITS ALL DOLLED UP! este un proiect de muzica, arta si club, in care trei tineri designeri isi vor prezenta creatiile, iar alti trei dintre cei mai inovatori muzicieni vor urca pe scena pentru a completa partea muzicala. Ideea de la care a pornit totul a fost foarte simpla: trei artisti designeri au primit provocarea de a crea instalatii de arta inspirandu-se din trei piese care le-au fost puse spre auditie. Asa s-au nascut obiectele de arta care s-au putut regasi in diferite locatii reprezentative din Bucuresti.