Aproape in fiecare luna producatorii de smartphone-uri lanseaza cate un model, dar nu mereu acestea se ridica la asteptarile publicului. Asa a aparut topul celor mai proaste trei smartphone-uri din lume, scrieeconomica.net.

Sony Ericsson Xperia Play

Poti naviga pe internet dar experienta nu este tocmai una placuta din cauza rezolutiei slabe a ecranului. Modelul Sony Ericsson Xperia Play a fost gindit ca un dispozitiv de divertisment si jocuri, dar din cauza memoriei nu poti stoca prea multe programe sau jocuri.

Motorola Titanium

Modelul desi este unul ieftin este o rusine pentru segmentul telefoanelor inteligente. Telefonul are un ecran cu o rezolutie extrem de slaba, o camera de doar 3 megapixeli si un procesor cu o putere de 150 de Mhz. Pentru oamenii de afaceri sau impatimitii dupa tehnologie Motorola Titanium nu reprezinta o optiune.

BlackBerry Bold 9900

Desi este un telefon foarte scump din seria de top al canadienilor de la RIM, BlackBerry Bold 9900 prezinta foarte multe lipsuri in comparatie cu smartphone-urile din aceeasi clasa. Camera nu beneficiaza de auto - focus, bateria are o autonomie extrem de mica, iar tastele sunt foarte mici ingreunand semnificativ folosirea acestuia.