It.bzi.ro: Atentie, un virus trimite si accepta cereri de prietenie pe Facebook!
Tot mai multi utilizatori ai retelei de socializare Facebook se plang ca, fara voia lor, trimit si accepta cereri de prietenie. Chiar daca Facebook a refuzat sa comenteze fenomenul pana in acest moment, se pare ca ar fi vorba despre un virus care se raspandeste rapid.
In urma cu o saptamana, forumurile au fost asaltate de mesaje din partea utilizatorilor Facebook, alarmati de faptul ca au trimis si au acceptat cereri de prietenie fara a fi facut nimic in acest sens. Ba, mai mult, nu putini sunt userii care nu mai pot trimite nicio cerere autentica de prietenie in acest moment, intrucat accesul la aceasta facilitate le-a fost blocat dupa ce au spamat alti utilizatori cu cereri pe care nu le-au initiat ei insisi, scrie Read Write Web.
Un virus pare sa fie responsabil de acest fenomen care a luat cu asalt Facebook-ul. Reprezentantii retelei de socializare, insa, au evitat sa faca vreun comentariu pana in acest moment.
"Dat fiind faptul ca o serie de oameni au postat deja plangeri, ar trebui ca reprezentantilor Facebook sa le pese - asta daca nu cumva ascund o problema reala pe care incearca sa o remedieze", a declarat Monica-Niki Elenbaas, un user Facebook, afectat de virus.