www.gsp.ro informeaza: Amenintari si injuraturi primite de Andreea Prisacariu, dupa esecul suferit in Antalya: Blatisto! Toti romanii sunteti asa. Sper sa te omoare coronavirusul.
Andreea Prisacariu (20 de ani, 673 WTA) a primit mesaje ingrozitoare, dupa meciul pierdut astazi, scor, 2-6, 6-3, 3-6, in fata slovenei Pia Lovric (19 ani, 841 WTA).
Andreea Prisacariu (20 de ani, 673 WTA) a primit mesaje ingrozitoare, dupa meciul pierdut astazi, scor, 2-6, 6-3, 3-6, in fata Slovenei Pia Lovric (19 ani, 841 WTA).
Andreea Prisacariu este in Antalya de la inceputul lunii decembrie. O serie de turnee ITF, prin care fosta campioana de la juniori isi poate imbunatati clasamentul, au loc aici, in condiții de maxima siguranta.
La turneul W15 Antalya 2, Prisacariu a ajuns in faza sferturilor de finala. A fost invinsa astazi de o jucatoare mai slab cotata, iar doua persoane care au pariat pe victoria ei au hartuit-o online, pe Instagram. Mesajele trimise sunt incalificabile, violente si de-a dreptul macabre.