www.libertatea.ro informeaza: Francesca Schiavone dezvaluie drama prin care a trecut: Am fost diagnosticata cu cancer! Dar am castigat lupta.
Italianca Francesca Schiavone, 39 de ani, a postat un mesaj dramatic pe contul de Twitter in care a dezvaluit lupta prin care a trecut in ultimele luni, dupa a fost diagnosticata cu cancer. Totusi, povestea are un final fericit, Schiavone vindecandu-se.
Schiavone, campioana la Roland Garros in 2010 a scris pe Twitter ca a fost diagnosticata cu o tumoare maligna, dar a invins boala.
Salutare tuturor! Dupa 7-8 de liniste vreau sa va anunÈ› ce am patit. Am fost diagnosticata cu cancer. Am facut chimioterapie, am luptat si acum inca respir! Am catsigat aceasta lupta! Acum sunt inapoi in actiune, a fost mesajul postat de italianca, alaturi de un video.
Am avut o tumoare maligna. A fost cea mai grea lupta din viata mea. Dar e si cea mai importanta victorie! Cand am fost anuntata ca am invins boala a fost o explozie de fericire. Acum sunt gata de noi proiecte, a adaugat italianca.
Schiavone s-a retras in septembrie 2018 din tenis, dupa o cariera de 20 de ani. A castigat 8 trofee, cel mai important fiind la Roland Garros. Cea mai inalta poziție ocupata a fost 4, in ianuarie 2011.
Dupa succesul de la Roland Garros, Schiavone a devenit prima jucatoare din Italia care castiga un Grand Slam la simplu.
In plus, de atunci, a ramas ultima jucatoare care executa backhand-ul cu o mana care triumfa intr-un turneu de Grand Slam.