Victorie de palmares a ros-albastrilor. Teixeira a inscris golul campionatului. Ros-albastrii au obtinut o victorie de palmares in fata campioanei. Filipe Teixeira a marcat cel mai frumos gol al campionatului, cu o executie perfecta din foarfeca. Acesta a fost ultimul meci al lui Mihai Teja pe banca ros-albastrilor. Diferenta a fost facuta de golul veteranului Filipe Teixeira (38 ani), in min. 53, cu o executie spectaculoasa, o foarfeca laterala. FCSB a ratat un penalty prin Ioan Hora (50), atacantul sutand in bara transversala. Campioana CFR a avut o bara, prin fundasul francez Kevin Boli (15). CFR era neinvinsa de 12 etape. FCSB nu a pierdut de noua etape.

Scene confuze pe Arena Nationala, la penalty-ul batut de Ioan Hora. Reluarile au clarificat tot

FCSB a castigat meciul cu CFR Cluj, scor 1-0. Ioan Hora a ratat o lovitura de la 11 metri in minutul 50, la scorul de 0-0. FCSB a beneficiat de o lovitura de la 11 metri in minutul 50 al partidei. Centralul” Iulian Calin a dictat fault la o interventie neglijenta a lui Males asupra lui Dennis Man. Ioan Hora a executat cu sete, dar mingea a lovit bara transversala, apoi a cazut pe linia portii. Bucurestenii incepusera sarbatoarea, pacaliti de semnul aratat de Iulian Calin. Arbitrul indicase cu mana spre centrul terenului, dar era vorba despre un fault in atac, nicidecum de gol. Asistentul care a luat decizia nevalidarii golului este Florin Neacsu. Reluarile au demonstrat ca decizia a fost una corecta, iar mingea nu depasise linia cu toata circumferinta. La doar trei minute dupa ratarea lui Hora, portughezul Felipe Teixeira a reusit un gol magnific, din foarfeca laterala. Veteranul bucurestenilor afisase un mesaj enigmatic inaintea partidei, in care anunta ultimul meci.

Trebuia sa ia titlul la 10 puncte distanta!. Mihai Teja, pus la colt!

Florin Prunea (50 de ani) este de data aceasta de acord cu Gigi Becali (60 de ani). Fostul mare portar crede ca Teja ar fi trebuit sa o duca pe FCSB pe primul loc si ca ar fi trebuit sa castige campionatul la pas datorita lotului foarte bun pe care l-a avut la dispozitie.
- Nu l-a dat afara pe Teja, pentru ca se afla la final de contract. Cine-l da afara? E un contract in vigoare in care clauzele sunt clare: se prelungeste automat daca iei titlul. Mi se pare ca daca investesc si aduc cei mai buni jucatori trebuie sa iau titlul la 10 puncte diferenta. Nu in 3 luni, cum a fost cazul lui Teja, in 2, intr-una! Pai, daca aduc cei mai buni jucatori, investesc ca patron milioane de euro si-ti dau un Mercedes si tu mi-l conduci de asa natura ca termini pe locul doi, a spus Prunea, prezent in studioul emisiunii Digi Sport Matinal.

Dan Petrescu despre Mihai Teja: Il apreciez mult pe Mihai Teja, cred ca a gresit putin cand a zis ca vrea sa joace fotbal de posesie si nu de victorie

Dan Petrescu s-a duelat cu Mihai Teja in ultima etapa a play-off-ului. Meciul FCSB - CFR Cluj nu mai avea nicio impornata pentru clasamentul final, echipa din Gruia este deja campioana. Tehnicianul ardelenilor stie unde a gresit omologul de pe banca ros-albastrilor. Mihai Teja va fi demis de la FCSB dupa meciul cu CFR Cluj. Dan Petrescu regreta ca Mihai Teja va fi schimbat.
- Imi pare rau pentru Teja, pentru ca nu cred ca a meritat sa fie dat afara, din ce am inteles, asa se va intampla. Pentru ca rezultatele lui in play-off au fost foarte bune si nu a avut timp la dispozitie, a spus Dan Petrescu.
Dan Petrescu stie si ce nu a facut bine Mihai Teja:
- Mihai a gresit putin cand a venit si a zis ca vrea sa joace fotbal de posesie si 4-3-3 si nu stiu cum. El trebuia sa zica ca vin sa castig si atat. Daca vii sa zici ca vrei posesie sau nu stiu ce. Asta nu mai merge in ziua de azi - posesia. Trebuie sa castigi! Restul e vrajeala! Daca castigi, esti bun, daca nu castigi nu esti bun, a adaugat antrenorul campionilor.

(Surse:digisport.ro, gsp.ro)