Cateva articole din Gazeta Sporturilor au ca subiect alegerea de catre Gigi Becali a noului antrenor al FCSB, care ar putea fi Dan Alexa, actualmente antrenor la Dunarea Calarasi. Cititi mai jos informatiile pe aceasta tema, din Gazeta Sporturilor.

A spus DA! Primul antrenor care si-a dat acordul sa vina la FCSB! Ce i-a spus Becali

Gigi Becali nu se grabeste sa ia o decizie. Nicolae Dica a plecat de la FCSB dupa partida cu CFR Cluj iar Gigi Becali a contactat 3 antrenori pentru post. Primul cu care a ajuns la un acord este Dan Alexa! Becali a recunoscut ca s-a intalnit cu antrenorul de la Dunarea Calarasi si au avut o discutie de principiu, din sursele www.sport.ro, cei doi s-au inteles! Desi a fost surprins ca s-a aflat pe lista scurta pentru venirea la FCSB, Alexa si-a exprimat disponibilitatea de a prelua echipa din aceasta iarna si a batut palma cu Becali. Patronul FCSB-ului i-a transmis ca va lua o decizie in privinta noului antrenor dupa Craciun. Daca se va decide asupra lui Alexa, nu va mai sta nimic in calea numirii acestuia ca antrenor la FCSB! In ciuda faptului ca a jucat la Dinamo si Rapid, Alexa nu se teme de o reactie negativa din partea suporterilor stelisti.

I-a spus DA lui Becali, dar mutarea inca nu este realizata! Ce spune Alexa despre negocierile cu FCSB

Dan Alexa e unul dintre alesii pentru inlocuirea lui Nicolae Dica. Dica a fost demis de la FCSB dupa infrangerea cu CFR Cluj, iar Dan Alexa poate fi mutarea surprinzatoare a lui Becali. Antrenorul si-a dat acceptul pentru a prelua vicecampioana, insa mutarea nu este realizata. Becali vrea sa vorbeasca si cu Teja si asteapta si un semn din partea lui Dan Petrescu, fostul campion cu CFR in sezonul trecut. Alexa spune ca va afla si el dupa Sarbatori daca va ajunge la FCSB.
- Nu este niciun secret ca m-am vazut cu domnul Becali. Am discutat cateva ore despre fotbal, dar si despre viata. I-am spus ce imi doresc, iar el mi-a transmis ce vrea de la mine. Nimic altceva. Vom vedea dupa Sarbatori ce se va intampla. Inca nu am stabilit nimic. O sa vedem in cateva zile, a declarat Dan Alexa in Gazeta Sporturilor.
Alexa a promovat cu Dunarea Calarasi, echipa aflata pe locul 12 in Liga 1 in acest moment. Alexa nu se teme de reactia fanilor FCSB din cauza trecutului la Dinamo si Rapid. Ca antrenor, Alexa a mai trecut pe la Poli timisoara, Rapid, ASA Targu Mures si Chiajna. Pe Alexa, Reghecampf si Anamaria Prodan il recomanda la FCSB.
- Face parte din familia noastra. Imi este un prieten foarte apropiat, foarte drag. Este un antrenor tanar, s-a impus prin seriozitate si cred ca este o sansa foarte mare pentru el sa ajunga la Steaua, a spus Laurentiu Reghecampf.

El e antrenorul cu cele mai mari sanse sa ajunga la FCSB! Au avut mai multe discutii.ANUNTUL DE ULTIM MOMENT

FCSB a ramas fara antrenor dupa ce Nicolae Dica si-a dat demisia. Gigi Becali a fost nemultumit de schimbarile pe care Nicolae Dica le-a facut in meciul cu CFR Cluj de sambata, de pe National Arena, iar antrenorul si-a dat demisia. Pe lista de posibili inlocuitori ai lui Gigi Becali se afla cu cele mai mari sanse de a fi numiti antrenori Dan Alexa si Mihai Teja. Dinu Gheorghe a comentat situatia de la FCSB si a anuntat ca din informatiile sale, cele mai mari sanse de a ajunge pe banca echipei lui Becali le are Dan Alexa.
- Alexa are cele mai mari sanse sa fie numit la FCSB, au avut si azi mai multe discutii, din informatiile mele, a spus Dinu Gheorghe la TelekomSport.
- M-am vazut cu Dan Alexa azi, da, dar nu am hotarat nimic. E posibil sa ma vad si cu Mihai Teja. Si mai e cineva. Nu stiu cand aleg, nu ma mai hazardez si nu ma mai grabesc, a spus Gigi Becali duminica.

Sursa: gsp.ro