Meciul Dunarea Calarasi - FCSB va fi primul disputat in nocturna din istoria orasului!
Presedintele clubului Dunarea Calarasi, Florin Brisan, a anuntat ca meciul cu FCSB, din Cupa Romaniei, se va disputa in nocturna. S-a finalizat instalarea nocturnei pe arena Ion Comsa din Calarasi, care are o capacitate de 6.000 de locuri. Oficialii clubului au inchiriat nocturna de la o firma din Baia Mare, iar costurile sunt de 55.000 de euro.
- Va anunt oficial ca meciul cu FCSB va fi in nocturna. Facem tot ceea tine de club pentru ca, pana la ora meciului, sa fie totul in regula, atat din punctul de vedere al instalatiei de nocturna, cat si din punct de vedere al accesului in stadion. Sper sa nu mai avem problemele pe care le-am avut alta data, pentru ca ne asteptam la un aflux mare de spectatori, a declarat Florin Brisan, in cadrul unei conferinte de presa.
Dunarea Calarasi va intalni FCSB, la 1 noiembrie, de la ora 21:45, in optimile de finala ale Cupei Romaniei. Apoi, la 4 noiembrie, de la ora 18:00, echipa lui Dan Alexa va juca impotriva FC Viitorul, in etapa a 14-a a Ligii 1. Iunitial si acest meci urma sa fie desfasurat in nocturna, dar s-a decis ca se va juca de la ora 16:00.