Echipa nationala a Romaniei a incheiat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul sustinut, luni, la Belgrad, in compania Serbiei, in etapa a doua a grupei 4, seria C a Ligii Natiunilor. Pentru Romania au marcat Stanciu (48 - penalti) si Tucudean (68), iar pentru Serbia a punctat Mitrovic (26, 63). George Tucudean, cel care a marcat golul care a stabilit scorul final, in minutul 68, este sigur ca Romania poate castiga grupa:
- Am meritat acest rezultat. Am avut cateva ocazii si era urat sa pierdem acest meci. Daca Mitrita era inspirat, puteam chiar castiga. Serbia e net superioara celor din Muntenegru. Cred ca ne-am inchis foarte bine. Stiam ca vor urca mult pe benzi si vor arunca centrari de acolo. Am reusit sa le dejucam planul. Cu Muntenegru am controlat noi jocul, pe ei ii interesa doar contraatacul. Avem o generatie buna si speram sa castigam urmatoarele meciuri. Nu suntem dezamagiti ca avem doar doua puncte. Urmatoarele meciuri le vom castiga cu siguranta, mai ales ca vom beneficia de aportul publicului, a declarat Tucudean.

Echipele de start
Serbia: Dimitrovic - Rukavina, Spajic, Kolarov (C) - Maksimovic, Lukic - Ljajic, Milinkovici-Savic, Tadic Mitrovic
Romania: Tatarusanu - Manea, Balasa, Sapunaru (C), Bancu - Anton, Razvan Marin, Stanciu - Dragus, Chipciu, Tucudean

In prima etapa a grupei, Romania a remizat cu Muntenegru, scor 0-0, iar Serbia a invins Lituania, scor 1-0.Dupa etapa a doua Romania ocupa locul 3 in clasamamentul Grupei a 4-a, cu 2 puncte. Pe locul 1 se afla Muntenegrucu 4 puncte, pe locul al 2-lea Serbia, tot cu 4 puncte, iar pe ultimul loc lituania cu 0 puncte.
In functie de rezultatele obtinute in Liga Natiunilor, Romania poate intra intr-o urna mai buna la tragerea la sorti pentru preliminariile EURO 2020. In plus, daca nu se califica din preliminariile clasice la EURO 2020, tricolorii mai pot avea o sansa la play-off, dar trebuie mai intai sa termine macar pe locul 2 in Liga Natiunilor, dintr-o grupa cu Serbia, Muntenegru si Lituania.