Anglia - Suedia 2-0
Reprezentativa Angliei a invins, sambata, la Samara, cu scorul de 2-0, nationala Suediei, si s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale. Golurile au fost marcate de Maguire '30 si Dele Alli '59. Harry Maguire a deschis scorul cu o lovitura cu capul, dupa un corner executat de Ashley Young. Dele Alli a marcat tot cu capul, din 5 metri, dupa o centrare a lui Lingard.
- Suedia: Olsen - Krafth (Jansson '85), Lindelof, Granqvist, Augustinsson o Larsson, Claesson, Ekdal, Forsberg (Olsson '65) - Toivonen (Guidetti '65), Berg. Selectioner: Janne Anderson
- Anglia: Pickford - Walker, Stones, Maguire - Trippier, Lingard, Henderson (Dier '85), Alli (Delph '77), Young - Sterling (Rashford '90+1), Kane. Selectioner: Gareth Southgate
Meciul a fost arbitrat de olandezul Bjorn Kuipers. In semifinale, Anglia va intalni Croatia, care a invins-o pe Rusia, la Soci. Semifinala Anglia-Croatia se va disputa pe stadionul Lujniki din Moscova, la 11 iulie. In cealalta semifinala se vor intalni Franta si Belgia, in 10 iulie, la Sankt Petersburg.

Croatia - Rusia 6-5
Reprezentativa Croatiei a invins, sambata seara, la Soci, nationala Rusiei, cu scorul de 6-5 in urma loviturilor de departajare, si s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale, informeaza news.ro.
La finalul prelungirilor, scorul partidei Rusia 0 Croatia era 2-2, golurile fiind marcate de Cerisev '31 si Fernandes '115, respectiv Kramarici '39 si Vida '101.
- 0-1: Cerisev a deschis scorul cu un sut din afara careului.
- 1-1: Kramarici a inscris cu capul, dupa o centrare a lui Mandzukici.
- 2-1: Vida a marcat pentru croati, tot cu o lovitura cu capul.
- 2-2: Fernandes a egalat cu capul, dupa o lovitura libera.
La loviturile de departajare, pentru Croatia au marcat Brozovici, Modrici, Vida si Rakitici. Kovacici a ratat. Pentru Rusia au marcat Dzagoev, Ignasevici si Kuziaev. Au ratat Smolov si Fernandes. Cei doi portari au aparat cate o lovitura de departajare: Subasici la Smolov si Akinfeev la Kovacici.
- Rusia: Akinfeev - Fernandes, Kutepov, Ignasevici, Kudriasov -Samedov (Erohin '54), Kuziaev, Golovin (Dzagoev '102), Zobnin - Cerisev (Smolov '67), Dziuba (Gazinski '79). Selectioner: Stanislav Cercesov.
- Croatia: Subasici - Vrsaljko (Corluka '96), Vida, Lovren, Strinici (Pivarici '74) - Rakitici, Modrici - Rebici, Kramarici (Kovacici '88), Perisici (Brozovici '63) - Mandzukici. Selectioner: Zlatko Dalici.
Meciul a fost arbitrat de brazilianul Sandro Ricci. In semifinale, Croatia va intalni Anglia, care a trecut in sferturi de Suedia, scor 2-0. Semifinala se va disputa pe stadionul Lujniki din Moscova, la 11 iulie. In cealalta semifinala se vor intalni Franta si Belgia, in 10 iulie, la Sankt Petersburg.