Pandorra Story Style anunta lansarea evenimentului international fenomen, Legion Run in data de 16 Iunie 2018 la Divertiland Waterpark. Legion Run este un brand care creste rapid in numar de evenimente si participanti, desfasurandu-se pana acum in Franta, Grecia, Ungaria, Bulgaria, Italia (Roma), Lituania (Vilnius), Ucraina (Kiev), iar anul acesta si in Romania.
Traseu de 5 km, 22 de obstacole - din care doua vor fi in premiera in cadrul editiei de anul acesta din Romania, aventura si adrenalina, toate acestea sub egida Legion Run.
O cursa necompetitiva, orientata spre incurajarea spiritului de echipa, care susține provocarea propriilor limite si nu in ultimul rand, distractia si buna dispoziție!
Legion Run este o experienta unica, o competitie cu propriile forte si o provocare de a-ti depasi propriile limite.
Nu este o competitie cu ceilalti participanti, nu se cronometreaza, iar castigatori sunt cei care obtin sentimentul de multumire ca si-au depasit limitele mentale si fizice, ca au iesit din zona de confort si ca pot mult mai mult decat au crezut vreodata.
Legion Run este momentul tau declansator, in care viata ti se schimba, pentru ca vei trece la un alt nivel de forta interioara.
Legion Run este experiența care te ajuta sa-ti dai seama ca poti face orice iti propui, ca poti fi orice iti doresti si ca tu esti adversarul tau cel mai temut, asa cum tot tu esti cel mai mare aliat al tau.
Legion Run este o aventura cu obstacole, noroi, gheata si sarma ghimpata. Aventura, distractie si antrenament in echipa!
Inscrierile si achizitionarea biletelor se poate face direct de pe website-ul evenimentului, http://legionrun.com/locations/37-romania-2018, unde pot fi gasite si o serie de informatii utile si detalii despre obstacole si experiența participarii la eveniment.
Cui de adreseaza Legion Run? Atat persoanelor fizice cat si companiilor, pentru ca incurajeaza lucrul in echipa si colegialitatea. Prin achizitionarea de bilete corporate, companiile au posibilitatea de a oferi angajatilor un altfel de teambuilding si o experienta premium.
Companiile pot beneficia si de pachetele personalizate, care ofera o buna vizibilitate atat in cadrul evenimentului, cat si pe parcursul campaniei de promovare a evenimentului. Mai multe detalii aici: http://legionrun.com/corporate
Mai multe informatii despre eveniment puteti gasi pe website Legion Run, Facebook, Instagram, You Tube. Mai multe detalii si informaÈ›ii suplimentare pe: [email protected].
Eveniment sustinut de: Rock FM, cariereonline.ro, romanianjournal.ro, eva.ro, cinemagia.ro, adpm.ro, thetrends.ro, healthandfitness.ro, pr-wave.ro, socialdiva.ro, ziare.com, business24.ro, garbo.ro, kudika.ro, 9am.ro, itennis.ro, qbebe.ro, divahair.ro, dar si de persoane publice precum: Anca Sina Serea, Adi Sina, Cori Gramescu, Adina Halas, Geanina Ilies.
Evenimentul este sustinut de: World Class Romania, Divertiland.
Franciza Legion Run in Romania este detinuta de catre Pandorra Story Style, agentie de campanii integrate si evenimente, unde povestile devin proiecte pline de creativitate, entuziasm si dedicare. Pentru ca la Pandorra se gasesc solutii simple la probleme complexe, iar problemele inseamna oportunitati de dezvoltare si provocari.
La Pandorra succesul fiecarui proiect incepe intotdeauna cu o echipa de oameni pasionati si care se inspira din viata insasi! Vrei sa ii cunosti? https://www.pandorrastyle.ro/about-us/