Editia.ro informeaza: Consiliul Judetean Calarasi a luat in administrare baza sportiva Dunarea pentru modernizare (Autor: Catalin Nitu)
Consilierii judeteni au votat ieri in Sedinta de Consiliu pentru preluarea bazei sportive acolo unde activeaza echipa de fotbal a orasului, AFC Dunarea Calarasi. CJ-ul depune un proiect prin CNI pentru modernizarea stadionului ce prevede suprafata de joc, ridicarea unui complex hotelier si a unei nocturne.
- Noi vrem sa luam stadionul pentru ca Primaria a depus un proiect pe CNA (Compania Nationala de Investitii) pentru bazinul didactic de inot si al doilea proiect tot prin CNI nu se mai aproba. Vrem sa luam acea baza mai ales ca ne mandrim cu rezultatele din ultima perioada si vrem sa obtinem o promovare istorica in Liga 1. Vrem sa modernizam aceasta baza, sa facem anumite reparatii. De aceea am spus in Sedinta Extraordinara ca sa putem sa-l prindem in buget. Baza sportiva trebuie sa ajunga la un standard pentru a putea fi omologat pentru Liga 1. Noi vom depune un proiect pe CNI pentru gazon, hotel si instalatia de nocturna, a declarat Marian Dinulescu, vicepresedintele Consiliului Judetean Calarasi.
Echipa de fotbal, Dunarea Calarasi a terminat pe prima pozitie, devenind campioana de toamna in Liga a 2-a. Trupa lui Dan Alexa se afla la un retur de Liga 1, o promovare ce se anunta una istorica in cazul in care formatia de pe malul Borcei ar ajunge in Liga 1.

------------------------
Nota redactiei estiri.ro: Dunarea Calarasi a mai trecut printr-o astfel de situatie in 2016. Ionel Ganea, antrenorul care promovat echipa din Liga 3 in Liga 2 si a lasat-o pe primul loc in Seria 1, a dezvaluit realitatea: nu s-a dorit promovarea Dunarii in Liga 1! (Suma necesara pentru modernizarea stadionului din Calarasi in vederea omologarii acestuia pentru Liga 1 era de 1 milion de euro.)