Jurnalistii englezi au notat ca sotia fotbalistului de la Everton a parasit conacul familiei dupa o presupusa cearta cu Wayne Rooney. Fotbalistul a fost arestat joi seara de politia engleza. Conform presei britanice, atacantul englez a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere din Cheshire, la doar cativa kilometri distanta de casa.
In momentul in care a fost oprit de politie, jucatorul lui Everton era sub influența bauturilor alcoolice si nu era singur, ci alaturi de o femeie, pe nume Laura Simpson.
Sotia fotbalistului, Coleen, care este insarcinata cu al patrulea copil al cuplului, a revenit de urgenta in Marea Britanie, dupa arestarea lui Rooney.
Coleen si copiii se aflau in vacanta in Spania, in momentul in care a aparut informatia despre arestarea celui mai bun marcator din istoria nationalei Angliei. Ea si-a luat cei trei fii - Kai, (sapte ani), Klay (patru ani) si Kit (un an) si au intentionat sa-si petreaca week-end-ul alaturi de fotbalistul de 31 de ani. Coleen a parasit insa conacul familiei sambata dupa-amiaza si a ajuns la casa parintilor o ora mai tarziu. Se pare ca ea se gandeste la urmatorii ei pasi si este ingrijorata de faptul ca mariajul lor s-a terminat. O sursa apropiata cuplului a declarat in presa engleza ca ea si-a petrecut timpul cu parintii ei si va hotari ce o sa faca, dar acum este in aceasta faza in care simte ca totul s-a terminat. L-a intrebat daca ce a scris presa este adevarat si se pare ca s-au certat. Coleen se gandeste la divort.
In momentul in care a fost oprit de politie, jucatorul lui Everton nu era singur, ci alaturi de o femeie, pe nume Laura Simpson, a carei masina o conducea si care a facut o serie de dezvaluiri in presa engleza.