Fii suporter TRICOLORILOR la un pas de casa si castiga premii pe masura! Ai bilete la VIP!
Stadioanele din Franta sunt neincapatoare pentru noi. Pentru ca suntem multi, solidari si patimasi. Francezii nu stiu ca Romania e sustinuta de milioane de suporteri.
Vino cu mic cu mare pe terenul distractiei din Sun Plaza, acolo unde fanii si-au dat intalnire. De luni pana vineri de la 16.00 la 20.00 si in weekend, de la 14.00 la 20.00. Intrarea este gratuita.
Magia fotbalului inseamna si emotie, bucurie, trairi si incurajari patimase. Te asteptam la Sun Plaza sa vezi live meciurile campionatului pe cel mai mare ecran indoor full HD din tara sau pe ecranul montat in aer liber, aflat pe terasa de la etajul 1.
Le ai cu mingea? La Sun Plaza e de tine!
Daca te visezi in locul lui Florin Andone, vino si testeaza-ti viteza sutului intr-un concurs plin de adrenalina si de premii zilnice tentante, pe terenul Speed Test. Asa ca, daca vrei sa te iei la intrecere cu adevaratii fotbalisti, te asteptam!
In caz ca esti mai mult decat suporter, iar fotbalul e bucuria ta, vino si exerseaza-ti executiile tehnice in fata unui portar robot special antrenat!
Iar daca vei dori sa incerci si un altfel de fotbal si sa razi pana la lacrimi, ia-ti prietenii si pregatiti-va sa jucati in baloane.
Bubble Footbal este noua distractie a verii, garantat! Concursurile de fotbal in baloane incep de vineri, 17 iunie.
Cum nicio deplasare la un meci nu s-ar putea incheia fara o amintire, ti-am pregatit o cabina foto dotata cu accesorii haioase si un decor potrivit. Adu-ti coechipierii faceți cel mai tare selfie, iar la final veti primi cadou fotografiile tiparite, perfecte pentru albumul personal Euro 2016.
Terenurile distractiei te asteapta la Sun Plaza pana pe 10 iulie, de luni pana vineri de la 16.00 la 20.00 si in weekend, de la 14.00 la 20.00. Intrarea este gratuita.
In weekend-ul trecut, Sun Plaza a gazduit Campionatul FIFA 2016 pe PS4. Castigatorii premiilor in valoare de 3500 lei sunt Aligbima Razvan â€" Locul I, Petre Alin â€" Locul II si Pavel Mircea â€" Locul III.
Mai multe detalii pe http://www.sun-plaza.ro/event/traieste-magia-fotbalului-pe-terenul-distractiei-din-sun-plaza/ si
https://www.facebook.com/events/511474939042209/.