Reteaua cu cea mai dinamica extindere din Romania, PROFI, devine de astazi partener oficial al echipei cu cea mai dinamica evolutie din sportul romanesc, echipa nationala de handbal feminin.
Ne bucuram mult ca inca un partener de renume s-a alaturat Federatiei Romane de Handbal. Emulatia generata de performantele obtinute de Echipa Nationala de Senioare, medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2015 si calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio din acest an confirma strategia F.R.H., care are la baza profesionalismul, devotamentul si consacrarea. Ne bucuram ca noul nostru partener, PROFI Rom Food, impartaseste valori similare si ne dorim ca acest parteneriat sa se dezvolte in scopul promovarii sportului, a Handbalului, Sport National!, a declarat Alexandru Dedu, Presedinte al Federatiei Romane de Handbal.
Astazi la Piatra Neamt, dupa ce a fost anuntat parteneriatul, Valentina Ardean Elisei, capitanul nationalei, a primit un tricou cu valorile PROFI si insemnele FRH, oferind in schimb primul sau tricou de federatie, cu sigla PROFI.
Consecvente convingerilor lor, in prima parte a acestui an magazinele PROFI au incheiat un parteneriat cu Fundatia CardioPrevent pentru conceperea si desfasurarea programului PROFI iubeste sanatatea. Adresat intr-o prima faza angajatilor companiei, programul are ca scop principal sa-i determine pe acestia sa renunte la fumat. Totodata, PROFI devenit si prima companie privata care s-a alaturat Forului
National de Preventie (www.fnp.ro), dincolo de faptul ca in ultimii doi ani, prin campania Impreunaa cu tine, PROFI salveaza destine magazinele au finantat proiecte desfasurate de diferite ONG-uri pentru a raspunde unor nevoi ce merg de la cele ale copiilor bolnavi de SIDA si pana la operatii de inima la micii suferinzi si sau la educație pentru o viata sustenabila.
Cu peste 9.500 de angajati care lucreaza inn 191 de localitati din toate judetele, PROFI este retailerul modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.