Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata: Arena Nationala trebuie redeschisa cat mai grabnic! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
PSD Bucuresti ii solicita primarului general interimar sa renunte la tentatia de a exploata din punct de vedere politic situatia Arenei Nationale si sa ia masurile necesare pentru ca aceasta sa fie redeschisa in cel mai scurt timp. Desi nici pana la ora actuala nu este foarte clar in ce temei legal a fost inchisa si mai ales din ce cauza nu poate fi redeschisa, avem motive sa credem ca acestea sunt exclusiv birocratice, dat fiind faptul ca dl. Razvan Sava a declarat ca daca pana pe 21 martie, utimul termen avansat pentru redeschiderea stadionului, nu obtine utimele hartii necesare, mai exista si alte solutii.
Problema acoperisului, realizat de un consortiu de firme german, dupa o solutie omologata pe plan european si care a fost folosita la stadioanele din Munchen si Frankfurt, nu este decat un pretext pentru a masca fie incompetenta fie reaua intentie a unora. In felul acesta, primarul interimar liberal nu face altceva decat sa trateze cu dispret o investitie de 250 de milioane de euro, iar bucurestenii, si nu numai ei, trebuie sa mai astepte inca doua saptamani pentru a putea beneficia de o investitie facuta si din banii lor.