In week-end-ul 1-3 mai, la circuitul Motor Park Romania din Adancata, judetul Ialomita, la doar 60 de km de capitala, cei mai cunoscuti piloti romani si straini, vor intra in competitie pentru prima etapa a Campionatulului National de Motociclism Viteza, vineri si simbata vor fi sesiunile de antrenamente si calificari, iar duminica, 3 mai 2015, primele curse si festivitatea de premiere.
Clasele la care se concureaza sunt: SuperBike, SuperSport, Debutanti 600, Debutanti 1000, Juniori I, 85 cmc, 125SP/GP, Moto 3, Oldtimes.
Dintre pilotii favoriti la podium dorim sa-i amintim pe cei mai experimentati in domeniu: Catalin Cazacu, Ionel Pascota, Ionut Mistode, George Negrea, Dan Vargolici, Marian Amer, Eduard Alexandrescu, Catalin Costescu si Razvan Filipeanu. RPG Security asigura paza si protectia Campionatului National de Motociclism Viteza Editia 2015 fiind, de asemenea, partener al evenimentului, alaturi de Pirelli si Bucovina.
Flavian Crizboi â€" purtator de cuvant al RPG Security ne-a declarat: Suntem onorati sa fim alaturi de organizatori, Federatia Romana de Motociclism si HoleShot Track Events, in acest grandios proiect - Campionatul National de Motociclism Viteza Editia 2015. Ne vom face treaba cu profesionalism pentru ca RPG Security de 18 ani genereaza incredere. Va asteptam pe toti la circuitul Motor Park Romania!”