Joi, 2 octombrie, incepand cu orele 11:00, presa a avut ocazia sa descopere Tac Biliard, cel mai mare club din Romania, dedicat exclusiv pasionatilor de biliard si snooker.
Invitatul special al conferintei de presa Tac Biliard(adresa: Sema Parc, nr 319, OB 19), a fost nimeni altul decat celebrul campion englez la snooker, Stephen Lee. Alaturi de acesta s-a aflat Marius Ancuta, fondator al brandului Tac Biliard, si unul dintre cei mai cunoscuti comentatori sportivi din Romania.
Cei doi au impartasit presei detalii despre importanta existentei unui loc dedicat exclusiv pasionatilor de biliard si snooker in Romania.
"Am fost surprins placut sa descopar in Romania clubul Tac Biliard, un loc pe care il pot numi exclusivist si unde cu siguranta multi profesionisti isi doresc sa ajunga. Spun asta pentru ca un astfel de club, la standarde atat de inalte, nu veti mai gasi in Europa, ci poate in China, tara recunoscuta pentru grija pentru acest gen de locatii. Marius Ancuta m-a impresionat cu echipamentele pe care le veti regasi la Tac Biliard, iar eu vreau sa impresionez publicul roman. Tocmai de aceea am imbratisat initiativa de a juca cu publicul sambata, 4 octombrie, intre orele 17:00-20:00. Cred ca aici, sub indrumarea celor doi membrii fondatori, se vor naste noi profesionisti in domeniul snookerului si al biliardului. Ii sfatuiesc astfel pe parinti sa isi aduca si copii sa joace, asa cum a facut si tatal meu cu mine", a marturisit Stephen Lee.
In plus, Marius Ancuta a oferit informatii despre noutatile pe care le aduce pe piata clubul Tac Biliard, atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere al spatiului creat pentru desfasurarea acestui proiect.
"Tac Biliard are la baza un proiect factory, ce pune accent pe spatiul amplu creat in jurul meselor de joc si pe echipamentele de inalta calitate. Noutatea pe care o aduce Tac Biliard consta in calitatea materialelor pe care le pune la dispozitia clientilor. Cei ce vin la Tac Biliard pot juca pe mese de biliard Dynamic III, cele pe care se desfasoara si competitiile EuroTur, si mese de snooker Shender, cele pe care se disputa campionatele europene si mondiale la nivel de amatori. Tac Biliard are in dotare 25 mese de biliard si 6 de snooker", a mai adaugat comentatorul sportiv.