Steaua - Aktobe 2-1. Ros-albastrii, in play-off-ul UCL. Vezi cati spectatori au fost si golurile lui Chipciu si Stanciu!
Steaua s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor, dupa 2-1 in returul cu Aktobe. Meciul a fost LIVE cu imagini pe www.dolcesport.ro.24.430 de spectatori au fost pe Arena Nationala.
Chipciu si Stanciu au marcat cele doua goluri, iar Arlauskis a avut cateva interventii excelente. Pentru kazahi a inscris Kapadze. In tur, scorul a fost 2-2.
Steaua va afla vineri, la tragerea la sorti, adversara din play-off, LIVE pe Dolce Sport. CLICK AICI pentru a vedea posibilii adversari!

Echipele de start:

Steaua: Arlauskis - Rapa, Varela, Szukala, Latovlevici - Prepelita, Sanmartean - Ad. Popa, Stanciu, Tanase - Chipciu.
Rezerve: Cojocaru, L. Filip, Pirvulescu, I. Neagu, Valceanu, G. Iancu, Keseru

Aktobe: Sidenikov - Miroshnichenko, Logvinenko, Aruzmanjan, Mineiro - Neco, Tsarikaev, Korobkin, Charjulin - Antonov, Pizzelli

Rezerve: Bekbaev, Muldarov, Tagybergen, Shabalin, Kapadze, Zenkovich, Aimbetov
----------------
In cele trei meciuri disputate pana acum in tururile preliminare din Liga Campionilor, kazahii au expediat 40 de suturi spre poarta, avand una dintre cele mai bune medii dintre echipele participante in aceasta competitie (13,33 per meci). In comparatie, Steaua a expediat in medie mai putin de zece suturi spre poarta.
Steaua a pierdut un singur meci acasa din ultimele sapte disputate in Liga Campionilor, impotriva lui Chelsea, scor 1-4. In schimb, Aktobe vine dupa cinci deplasari consecutive cu gol marcat in Liga.

Sursa: dolce-sport.ro