Stiri TVR: Fetita ranita grav la Bazinul Olimpia din Sibiu, dupa ce a cazut de pe trambulina, pe ciment
Grav accident la o piscina din Sibiu. O fetita in varsta de 10 ani a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a cazut de pe trambulina si s-a lovit puternic de bordura bazinului de inot. Camerele de supraveghere au surprins momentul in care un baiat o impinge pe copila.
Incidentul a avut loc miercuri seara. Fetita participa la cursuri de inot, la Bazinul Olimpia din Sibiu. Se afla pe trambulina inalta de 5 metri, unde se urcase impreuna cu colegii sai. Se pregatea sa sara in apa, cand un baiat a impins-o: ea s-a dezechilibrat si a cazut pe marginea de ciment a bazinului. Parintii sunt revoltati: copiii nu aveau ce cauta pe trambulina. In plus, nu erau supravegheati in acel moment.
Copila este internata la Spitalul Clinic de Pediatrie Luther din Sibiu.
Incidentul i-a speriat si pe alti parinti care isi duc copiii la inot.
Administratorul bazinului este Clubul Sportiv Municipal Sibiu, aflat in subordinea Ministerului Tineretului si Sporturilor. Reprezentantul conducerii spune ca responsabilitatea o poarta instructoarele de inot. (In realitate, vinovat de tragicul accident este baiatul care a impins-o pe fetita - N.Red.)
In 2008, in acelasi bazin din Sibiu, o fetita s-a inecat. Ancheta a stabilit, ulterior, ca nimeni nu este vinovat pentru tragicul accident.