Cu prilejul Zilei Copilului, Aeroclubul Romaniei si Clubul Aviatorilor organizeaza si in acest an traditionalul miting, ce se desfasoara pe Aerodromul Clinceni (judetul Ilfov), situat la aproximativ 18 kilometri de Bucuresti.
Programul cuprinde demonstratii ale aeronavelor ultrausoare, motoparapantelor si girocopterelor, zboruri acrobatice spectaculoase cu avioane Zlin 50, Zlin 526 si EXTRA330sc, acrobatii ale formatiei de planoare White Wings, dar si cu salturile cu parasuta efectuate de TNT Brothers si de catre parasutistii Aeroclubului Romaniei, Blue Wings.
Spectatorii pot admira, de asemenea, o vanatoare de baloane cu avionul si impresionantul balon cu aer cald, și vor putea caștiga premii la concursul de fotografii.
Participa la eveniment Fortele Aeriene Romane, care participa cu avioane reactive si elicoptere militare, formatia acrobatica Hawks of Romania, intr-o noua formula, si formatia The Pellicans cu avioane Ikarus C42.
Accesul publicului la eveniment se face incepand cu ora 08:30, iar spectacolul poate fi urmarit de la ora 10:30, intrarea fiind libera