Jurnalul National: A murit tatal lui Gica Popescu

Tatal fostului international de fotbal Gheorghe Popescu a murit in urma unui infarct, noaptea trecuta, la locuinta sa din municipiul Calafat, judetul Dolj. Constantin Popescu avea 72 de ani.
Constantin Popescu suferea de mai multe afectiuni cardiace si de reumatism, iar in ultima vreme a suferit foarte tare din cauza condamnarii fiului sau in Dosarul Transferurilor.
"Nici nu au mai apucat sa-l duca la spital. In ultima perioada, din cauza copilului a suferit foarte mult. Si acest lucru s-a vazut", a declarat un apropiat al familiei, potrivit Agerpres.
Constantin Popescu a facut mai multe demersuri pentru ca fiul sau sa fie gratiat. El l-a acuzat pe Razvan Burleanu, presedintele FRF, de interventii politice pentru ca fiul sau sa ajunga dupa gratii. "Niciodata in viata mea nu mi-am imaginat ca fiul meu va fi inchis! Imi aduc aminte ca eu i-am spus lui Gica, atunci cand a plecat la 17 ani de la Calafat sa joace la Craiova, sa aiba grija ce face in viata ca nu vreau sa ma faca de ras. Sa stiti ca baiatul meu nu m-a facut niciodata de ras, nici macar acum cand a ajuns la inchisoare. Nu m-a facut de ras, deoarece eu stiu din vina cui a ajuns el dupa gratii. O sa va spun ceva in premiera. Baiatul meu a fost bagat in inchisoare din ordin politic, iar principalul vinovat pentru acest lucru este noul presedinte al FRF. Razvan Burleanu este cel care mi-a bagat baiatul in puscarie! Acest om a fost consilier la Cotroceni, iar el mereu l-a intepat pe Gica cu acest dosar atunci cand aparea pe la televizor in campania lui electorala. Spunea ca Gica are dosar, are una, are alta si asa mai departe", a declarat Constantin Popescu in Fanatik.
Gica Popescu, condamnat la 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare, se afla incarcerat la Penitenciarul Rahova. El ar putea fin eliberat pentru a participa la inmormantarea tatalui sau.