BERBEC 21.03-20.04: Ritmul alert in care sunteti nevoiti sa va rezolvati problemele va determina sa va pierdeti si farama de rabdare care v-a mai ramas. Incercati sa deveniti mai organizati si nu veti scapa de sub control situatiile nou create. Familia se pare ca va cere si mai multa atentie ca pana acum, desi dumneavoastra faceti eforturi considerabile sa le satisfaceti toate doleantele.

TAUR 21.04-21.05: Faceti un bilant amanuntit ca sa va dati seama ce nu este in regula cu dumneavoastra. Poate sunteti prea neatenti, poate v-ati plictisit sau poate v-ati indragostit. Uneori, sentimentele devin confuze, chiar daca este vorba de dragoste. In week-end, nu ratati excursia propusa de partener.

GEMENI 22.05-21.06: Am putea spune ca prima jumatate a saptamanii este prielnica pentru meditatie insa nu trebuie sa deveniti prea melancolici. Se ivesc proiecte noi pe care, daca nu sunteti pe faza, vi le preia concurenta. A doua jumatate a saptamanii este favorabila incercarilor de negociere cu superiorii dumneavoastra si poate ii determinati sa va faca promisiuni certe.

RAC 22.06-21.07: Atunci cand credeati ca ati pierdut orice speranta se ivesc oportunitati si trebuie sa fiti pregatiti pentru a le intampina. Mai multa atentie amanuntelor pe care le considerati nesemnificative va aduce mai aproape reusita. Asteptati de multa vreme o decizie importanta, dar pe care altii o iau pentru dumneavoastra. Se pare ca vestea vine ca o usurare!

LEU 22.07-22.08: Zilele ce urmeaza nu au un start promitator si pe la mijlocul saptamanii sunteti chiar irascibili si va confruntati cu cateva situatii dificile. Care este cheia succesului dumneavoastra? Se pare ca diplomatia pe care in ultima vreme ati cam uitat-o. Cautati rabdarea si toleranta pe care sigur le ascundeti bine.

FECIOARA 23.08-22.09: Sansele sa combinati afacerile cu placerea nu sunt prea consistente. Incercati prea multe in acelasi timp si nu va iese intotdeauna asa cum doriti. Important este sa va consolidati si pozitia financiara ca sa faceti fata cheltuielilor ce vor veni in imediata perioada. Orice ban ce il aveti in plus trebuie economisit si nu cheltuit fara remuscare.

BALANTA 23.09-22.10: Recent, v-ati facut o lista de probleme ce vreti sa le rezolvati. Este bine sa actionati cat mai curand daca vreti sa aveti o imagine cat mai clara a situatiei. Se apropie scadenta multor proiecte pe care inca nici nu v-ati aruncat macar o privire. Implicati-va mai mult si veti vedea in curand rezultatele.

SCORPION 23.10-21.11: Zilele fericite va sunt umbrite de cateva mici discutii cu cei dragi. Orice certuri aparute ca din senin se vor aplana doar daca va abtineti de la remarcile acide. Cu siguranta este de preferat sa incheiati intr-o nota placuta si intr-o atmosfera lipsita de evenimente.

SAGETATOR 22.11-21.12: Din punct de vedere financiar se poate spune ca ati dat lovitura. Este o perioada excelenta pentru a rupe o data pentru totdeauna o legatura ce va incetineste progresul intr-un domeniu important. Experienta celor mai in varsta decat dumneavoastra poate deveni extrem de utila daca le si urmati sfaturile.


CAPRICORN 22.12-19.01: Partenerul de viata este mult mai romantic in aceste zile decat v-ati obisnuit pana acum. Va cere parerea in legatura cu o problema personala si sunteti dispusi sa-l ajutati fara prea multe ezitari. La serviciu se ivesc cateva disensiuni cu un coleg din zodia Balanta insa gasiti intelepciunea unei rezolvari rapide.

VARSATOR 20.01-18.02: Ca sa obtineti rezultatele asteptate ar fi bine sa va notati ideile creative care va vin in minte. Sunteti prinsi in prea multe proiecte si nu prea stiti care sunt realele prioritati. Incepeti sa va pregatiti de o calatorie lunga dar inca nu v-ati decis asupra datei de plecare.

PESTI 19.02-20.03: O investitie consistenta este si inteleapta daca nu va deposedeaza de toate rezervele. Cei dragi inimii dumneavoastra se dovedesc a fi extrem de utili intr-o problema legata de sanatate. Sfaturile si asistenta pe care sunt in masura sa vi le dea sunt utile. Dupa ce depasiti problema, faceti-le o surpriza... placuta.