Cum doctorii sunt rezervati inca in ceea ce-l priveste pe campionul de Formula 1, MICHAEL SCHUMACHER, sotia sa spune ca vrea sa-l faca sa se simta ca acasa si a luat o decizie neasteptata.
Sotia lui Michael Schumacher a cheltuit 10 milioane de lire sterline pentru a construi o camera de spital la mansarda casei, scrie mirror.co.uk.
Dorinta Corinnei Schumacher este sa-l aduca acasa.
Astazi se implinesc trei luni de la accident. Corinna Schumacher i-a stat alaturi si insista sa-l aduca acasa, chiar daca specialistii i-au spus ca sunt sanse minime ca acesta sa se trezeasca.
Din acest motiv, Corinna a cheltuit o multime de bani pentru a construi o camera de spital la mansarda casei din Elvetia. Camera este dotata cu echipamentul necesar pentru a-l tine in viata pe Michael Schumacher.
Din pacate, MICHAEL SCHUMACHER nu si-a revenit nici pana astazi din coma, in ciuda eforturilor depuse de medici. Presa germana anunta ca rudele si prietenii lui MICHAEL SCHUMACHER incearca sa accelereze procesul pentru trezirea fostului campion mondial. Astfel, acestia ii vorbesc non-stop lui MICHAEL SCHUMACHER, deoarece specialistii sustin ca procesul de trezire se va accelera.