Dieta minune a lui Bill Clinton. A slabit cu ajutorul unui aliment pe care toata lumea il IGNORA

Fostul presedinte american Bill Clinton era cunoscut, in timpul mandatului sau de la sfarsitul anilor ’90, pentru placerile sale culinare ce tineau de domeniul fast-food.
Fostul sef de stat a povestit ca a renuntat la produse lactate, oua si carne.
"Mananc fasole, legume, fructe si beau un supliment cu proteine in fiecare dimineata. Am renuntat la produse lactate. La micul dejun beau lapte de migdale pe care il amestec cu fructe si proteine. Aceasta combinatie imi asigura necesarul energetic pentru intreaga zi. Aceasta dieta mi-a schimbat intregul metabolism si m-a ajutat sa slabesc 10 kilograme", a spus Bill Clinton, citat de The Huffington Post.
Fostul sef al SUA a mai spus ca a recurs la acest regim, nu pentru a scapa de kilogramele in exces, ci pentru a-si scadea nivelul colesterolului, care era destul de ridicat si ii punea viata in pericol.
"Dupa ce am facut operatia de bypass si mi-au fost montate stenturile am realizat ca sanatatea vaselor de sange este fragila, iar nivelul colesterolului era destul de ridicat. Am descoperit ca persoanele care au suferit un infarct si au adoptat un regim fara lactate, oua, carne si foarte putin peste au prezentat un risc cu 82% mai mic de a se mai confrunta cu un astfel de episod", a marturisit Clinton.
Clinton a facut cercetari si a descoperit ca, incepand din 1986, nu mai putin de 82% dintre cei care au trecut pe o dieta de plante au inceput sa se vindece singuri, iar unii dintre ei si-au curatat arterele doar datorita noului stil de viata. Ingredientul minune la care a apelat fostul presedinte este reprezentat de verdeturile cu frunze lucioase.
Cunoscut ca un mare fan al hamburgerilor, fripturilor si alte alimente de acest tip - care abunda in grasimi rele, Clinton a povestit ca acum mananca foarte rar carne. "De ziua Recunostintei iau o singura bucata de curcan. Mai mananc si peste, dar extrem de rar", a mai spus fostul presedinte al SUA.
Clinton a suferit la inceputul anului 2010 o interventie chirurgicala prin care i-au fost instalate doua stenturi in arterele sale coronare. In 2004, tot el a suferit o operatie de bypass.

Sursa: obiectiv.info