Moshemordechai.ro: Dibaciul plan al lui Piti

I-am facut de panarama pe greci! Pai, ce hal de echipa e aia care-si da autogol? I-am facut de panarama, ce mai! Le-am huiduit imnul, le-am bubuit petarde-n ochi, ghiveci i-am facut! Si le-am demonstrat ca sunt si tampiti! Ce? E macar un singur grec care poa’ sa iasa la tabla si sa demonstreze ca a inteles ceva din magistralul plan tactic al marelui antrenor roman Pitzi? Le-a tras Pitzi un plan tactic mai ermetic decat toata poezia lui Ion Barbu!
Sigur, s-a pierdut calificarea, dar asta e doar o abordare superficiala a unor elemente dusmanoase. Credeti ca Pitzurca nu se pricepe la economie, ca nu vede cat de complicata e actuala conjunctura, ca nu isi da seama ce cheltuiala enorma ar fi o deplasare in Brazilia, pentru a deveni ciuca batailor? Ba stie, de aia a si construit atat de magistral tactica echipei. Asa ca cel mai bine ar fi ca pana iesim bine de tot din criza, Pitzi sa ramana antrenor la nationala. Bine, daca era Basescu antrenor, baga procurorii pe teren in primele zece minute si rezolva problema.
La meciul tur baietii aia priceputi la fotbal, care isi spun gazetari sportivi, erau tare suparati ca n-a jucat Maxim, care daca ar fi jucat... ehei... S-a vazut ca au avut dreptate, pentru ca aseara, cu Maxim pe teren, i-am facut pe boii aia sa-si dea autogol. Si aici s-a vazut cat de important e sa investim jde milioane in stadioane pentru fotbalisti, pentru ca daca se juca pe vechiul stadion, nu reusea grecul ala sa-si dea autogol si atunci...
Asa ca grecii ar face bine sa invete ceva de la Pitzurca. Da, bai tzatziki, bagati naibii la cap, ca asa nu mai iesiti din criza. Nu v-ati prins ca Pitzi e omul FMI-ului si v-a lasat sa va calificati, sa tocati banii cu deplasarea la Rio, doar ca sa va bage economia si mai adanc in rahat? Fraierilor!