Jurnalul National informeaza: GSP: Sebastian Ghita, noul patron de la Rapid

Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu au cedat 50% din actiunile clubului omului de afaceri Sebastian Ghita, informeaza GSP.ro. "Da, este adevarat. Sunt discutii cu Sebastian Ghita. Va ajuta clubul cu bani, fara sa se implice foarte mult", anunta surse din cadrul clubului pentru GSP.RO.

GSP.ro informeaza: Sebastian Ghita a comentat la Radio GSP posibilitatea sa preia Rapidul ' "Ma uit cu placere la fotbal, dar nu voi investi niciodata!"

UPDATE 15:25 Radio GSP l-a contactat pe omul de afaceri Sebastian Ghita pentru a comenta informatiile conform carora ar prelua Rapidul.

"In primul rind, pentru ca am legatura cu presa, pot spune ca, in Romania, presa nu isi verifica foarte atent informatiile. Este exclus sa am vreo legatura cu acest subiect. De orice fel. Nici nu am trecut pe podul Grant in ultimele 3 luni.

Imi place Petrolul Ploiesti de cand eram copil, sunt implicat in baschet si nu am nici o legatura cu Rapid. Am primit 100 de telefoane in ultima ora. Nu m-am gindit sa investesc vreodata in fotbal, chiar daca imi place. M-am ocupatt si ma ocup doar de baschet. Atit. Asesoft joaca in Eurocup. Nu putem sa le facem pe toate. Ma bucur, in schimb, ca la Petrolul s-au gasit oameni care sa aiba grija de echipa. Ma uit cu placere la fotbal, dar nu voi investi niciodata. Nici nu ii cunosc pe cei doi oameni de la Rapid", a spus Ghita la Radio GSP.

Nici nu au cumparat bine actiunile clubului si deja au vandut jumatate din ele. Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu au cedat 50% din actiunile clubului omului de afaceri Sebastian Ghita, sustin surse din cadrul clubului giulestean.
Detaliile au fost deja stabilite, urmand ca in perioada urmatoare sa se semneze actele.
Sebastian Ghita (34 de ani) este un important om de afaceri care detine grupul Asesoft si este finantator al celor de la CSU Ploiesti, campioana a Romaniei de 7 ori consecutiv. Averea omului de afaceri este estimata la 100 de milioane de euro.
"Da, este adevarat. Sunt discutii cu Sebastian Ghita. Va ajuta clubul cu bani, fara sa se implice foarte mult", anunta surse din cadrul clubului pentru GSP.RO.
Ciolacu, Grigorie, Lung si Alexandru Coman vor sa plece
Cei patru au fost extrem de nemultumiti la intilnirea de astazi si nu mai au sperante ca situatia clubului se va indrepta.
Acestia vor sa gaseasca o solutie pentru a pleca de la echipa. La intalnirea de astazi de la ProRapid Daniel Pancu nu a participat, el fiind in conflict cu cei din conducerea clubului.