Gsp.ro: Fara prime! ' Stelistii nu vor lua nici un ban daca trec de Dinamo Tbilisi

Jucatorii nu vor incasa nici un ban daca o vor elimina pe Dinamo Tbilisi si au promise recompense doar daca ajung in grupele Champions League
Bourceanu, Tanase si toti ceilalti elevi ai lui Reghecampf n-au primit nici un ban pentru castigarea titlului si nici nu vor lua vreo prima speciala daca vor trece si de Dinamo Tbilisi. Chiar daca miza din "dubla" cu gruzinii e imensa, accesul in play-off-ul Champions League, jucatorii nu vor incasa nimic.
"Doar daca ajungem in grupe vorbim de prime" a fost anuntul pe care jucatorii l-au primit. 75.000 de euro reprezinta bonusul pentru accederea in UCL, la care se vor adauga cei 25.000 de euro reprezentind recompensa pentru titlul 24 din istoria clubului.
Chiar si daca Steaua va fi prezenta in grupe, banii nu vor intra imediat in conturile jucatorilor, ci plata se va face abia dupa ce clubul va incasa prima transa de bani din partea UEFA, adica finalul lunii octombrie.
8 ani au trecut de la ultima tentativa nereusita pe care Steaua a avut-o de a intra in grupele Ligii Campionilor, 1-1 si 2-3 cu Rosenborg in play-off, "dubla" disputata in august 2005