MEDIAFAX: Chivu ar putea ajunge la echipa lui Mutu, Ajaccio

Fundasul formatiei Internazionale Milano, Cristian Chivu, ar putea deveni coechipier cu Adrian Mutu la echipa AC Ajaccio, scrie site-ul italian sportevai.it.
Jucatorul mai are un an de contract si se afla cu echipa Inter in stagiul de pregatire la Pinzolo, insa sursa citata sustine ca Ajaccio vrea un fundas cu experienta si nu foarte scump, oprindu-se la trei nume: Chivu, Yepes si David Rozehnal.
Chivu are inca probleme la un picior si nu se poate antrena la capacitate maxima. Totodata, el nu este dorit in lot de antrenorul Walter Mazzarri, venit la Inter in aceata vara.
"Chivu a avut mai multe intalniri cu oficiali de la Inter, unde i s-a transmis ca nu se mai conteaza pe el, dar romanul nu a acceptat sa renunte la ultimul an de contract cu un salariu mai mare de 2 milioane de euro. Voia sa mai joace un sezon, inainte de a lua in calcul ipoteza retragerii. Interesul clubului Ajaccio ar putea debloca situatia, dar problema ramane salariul prea mare, daca vrea sa joace, Chivu trebuie sa accepte o reducere a salariului. Evident, romanul trebuie sa demonstreze si ca este pe deplin refacut, in caz contrar, Ajaccio urmand sa il aleaga pe Yepes", scrie sportevai.it.