Clipe dificile pentru Mutu. Fiul sau a fost operat pe cord deschis, acum este bine

Adrian Mutu, jucatorul lui Ajaccio, a trecut prin clipe extrem de grele in aceasta iarna dupa ce Mario, baiatul din prima casatorie a fotbalistului, a fost diagnosticat cu o malformatie congenitala.
Fotbalistul nu a vorbit cu nimeni despre acest lucru, informatiile fiind furnizate de Alexandra Dinu, mama lui Mario. Stabilita in Italia, Alexandra este o vedeta in Peninsula. Ea a acordat un interviu revistei Gente, unde a dezvaluit drama prin care a trecut.
Mario, in varsta de 11 ani, a fost operat pe cord deschis dupa ce i-a fost descoperita o malformatie. Alexandra le cere parintilor prin acest interviu sa nu subestimeze sanatatea copiilor.
"Totul a trecut acum, vreau sa vorbesc despre asta. Vreau sa lansez un apel catre parinti pentru a nu subestima sanatatea copiilor. Eu nu am observat nimic, cel care a descoperit totul a fost medicul sau pediartru. In timpul unei vizite de rutina a auzit un murmur ciudat. M-a sfatuit sa fac o electrocardiograma, singurul test capabil sa descopere existenta unei disfunctii. Acest control ar trebui sa fie obligatoriu pentru orice copil. Am inteles ca acest tip de malformatie este frecventa la copii, fiind necesara insa interventia prin microchirurgie. In cazul lui Mario a fost insa nevoie de interventia chirurgicala pe cord deschis. I-am spus lui Mario ca acest lucru a fost necesar pentru a avea inima unui sportiv. Totul este bine acum. Am o misiune, de a promova o fundatie care se ocupa de problemele la inima ale copiilor", a spus Alexandra Dinu.
Adrian Mutu mai are doi copii cu Consuelo Matos Gomez: Adriana, nascuta in 2006, si Maya Vega, nascuta in 2008.