Sport.ro : BOMBA! Mircea Lucescu e pe lista Barcelonei: "E ca si cum ar ajunge un actor roman la Hollywood!" Lista de inlocuitori pentru Tito

O bomba si mai mare explodeaza dupa eliminarea rusinoasa a Barcelonei, 0-7 cu Bayern. Mircea Lucescu e pe lista Barcelonei. Bolnav de cancer, Vilanova se va desparti de Barca. "S-o antrenez pe Barcelona e ca si cum Stela Popescu ar juca alaturi de Di Caprio in Titanic 2" - spune Mircea Lucescu.
Barcelona porneste revolutia dupa dezastrul cu Bayern. Se cauta antrenor, in locul lui Vilanova, dar si jucatori pentru o noua echipa de vis.
Lucescu se afla pe lista Barcelonei, alaturi de Allegri, Benitez sau Spaletti.
"Sa ajungi la Barcelona sau Real e ca si cum ai ajunge la Hollywood pentru un actor roman...sau cum un savant ar lua un premiu Nobel. E o mandrie, nu numai pentru mine", a declarat Lucescu pentru ProTV.
Lucescu tocmai si-a prelungit pe 2 ani contractul cu Sahtior. A fost si pe lista lui Inter.
"Ei se gandesc la mine, eu nu ma gandesc la ei. Am semnat un contract , ma gandesc la echipa mea", mai spune Il Luce.
Ahmetov i-ar da drumul lui Lucescu. Miliardarul ucrainean e in relatii bune cu Barcelona de la transferul lui Cigrinski.
Lucescu s-a aflat in razboi cu Barca. Totul a plecat de la un meci de Liga.
Si Mourinho e pe lista Barcelonei, in ciuda razboiului din ultimii 3 ani. Mourinho se desparte de Real. El a inceput ca secund la Barcelona.
Lucescu sau Mourinho il pot antrena pe Messi, langa care Barcelona va incerca sa-i aduca in aceasta vara pe Neymar, Rooney, Thiago Silva sau Aguerro.