Gsp.ro : Reghe se pregateste de plecare ' Veste proasta pentru suporterii Stelei in cel mai bun sezon din ultimii 7 ani

Sotia tehnicianului din Ghencea a declarat ieri: "Ma rog la Dumnezeu ca sotul meu sa prinda un contract bun in strainatate, sa plecam si sa scapam de nenorocirile din Romania"
Steaua e campioana 99 la suta, dupa 7 ani de pauza, insa fanii nu se pot bucura pe deplin. Motivul? Exista tot mai multe voci care indica o posibila despartire a lui Reghecampf de echipa. Dupa Lita Dumitru, care acum o luna a spus ca "Reghe va avea oferte bune la vara si eu cred ca va alege ce va fi bine pentru el, adica va pleca", ieri chiar sotia tehnicianului a facut o declaratie care lasa clar sa se inteleaga ca ei isi doresc sa paraseasca tara.
"Ma rog la Dumnezeu ca sotul meu sa prinda un contract bun in strainatate ca sa plecam si sa scapam de toate nenorocirile de aici! E mai usor pentru cei care au reusit aici sa continue in alta parte. Imi pare atit de rau ca Steaua, la nivelul asta, joaca intr-un campionat atit de murdar. Nu mai suport atita golanie! Aici este un mediu putred de la radacina, la noi sint numai infractori care fac misto pe la televiziuni. Cind il vezi pe Halagian cu cita nonsalanta vorbeste despre blaturi si reciprocitati si despre ce facea el cu Jean Padureanu, ca se uita portarul in tribuna dupa gagici, iti vine sa lasi totul si sa pleci. Nu mai vad nici o iesire. Sistemul e mort de la A la Z", a declarat Anamaria Prodan la Sport Total FM.

"De ce Mircea Lucescu, Dan Petrescu, Dorinel Munteanu nu doresc sa revina in Romania? Au ales banii, intr-adevar, dar au ales si demnitatea"
Anamaria Prodan, sotia lui Laurentiu Reghecampf

"Laur e sub contract cu Steaua si sper sa plece doar dupa ce va sta pe banca si in Champions League. Nici nu vreau sa ma gindesc ca va pleca"
Mihai Stoica, manager general Steaua