Audvoci.ro : Guvernul va privatiza Nationala de fotbal, in speranta ca un manager privat va obtine rezultate mai bune

Sub managementul defectuos al lui Victor Piturca Nationala a mers constant pe pierdere
Sedinta de Guvern convocata de urgenta dupa Olanda-Romania 4-0! Premierul a constatat ca Nationala continua sa mearga pe pierdere si a decis sa aplice aceeasi solutie ca la Oltchim, CFR Marfa sau Posta Romana: privatizarea! "Nu e normal sa pierdem in asa hal pe bani publici", spune prim-ministrul, "mai bine scuteam cheltuielile de deplasare in Olanda, stateam acasa si luam doar 3-0. Un manager privat asa ar fi gandit!"
Ca urmare, Nationala de fotbal va fi si ea privatizata prin licitatie publica. Din pacate, desi guvernantii se asteptau ca la aceasta sa se inscrie patroni de echipe de fotbal, ca George Becali sau Ioan Niculaie, se pare ca singurul interesat pana acum este Dan Diaconescu. Acesta spune ca deja s-a apucat de strans ziare vechi cu care sa umple sacii de bani pe care ii va prezenta drept garantie la licitatie.
Un motiv pentru care privatizarea ar putea intampina dificultati e acela ca investitorul care cumpara Nationala va trebui sa plateasca si datoriile la zaruri ale lui Piturca.