sport.ro: CALIFICAREEE?! Romania spera la Mondial: Rusescu, Stancu si Keseru sunt in forma MAXIMA! Cei doi stelisti, TITULARI cu Ungaria? Cum ar putea arata atacul Romaniei

Cu mai putin de o saptamana ramasa pana la cel mai important meci al turneului de calificare la Campionatul Mondial din Brazilia, 2014, si cu sanse reale sa duca echipa la Rio, Victor Piturca se confrunta cu alte necunoscute, decat cu cele pe care le avea pana acum: Cine va fi titular in atac? Este intrebarea care il framanta pe selectioner.
Trei dintre cei 5 atacanti convocati la lot sunt in forma maxima, dovada si golurile marcate in ultimele zile, ba chiar in ultimele ore in cazul lui Bogdan Stancu, care a marcat astazi pentru Ordursport in meciul cu Gaziantep. Rusescu, Stancu si Keseru duc o lupta apriga la titularizare, parand sa le fi luat fata deja lui Grozav si Mutu, cei doi trecand printr-o perioada in care nu reusesc sa gaseasca ‘plasa‘.
Cu 18 goluri marcate doar in turul de campionat, Rusescu pare a fi singura certitudine, chiar daca Piturca nu s-a bazat pe el in ultimele meciuri. Stancu si Keseru vor da batalia pentru cel de-al doilea post de titular in atacul Romaniei, insa primul pare avea un mic avantaj, fiind in gratiile lui Victor Piturca. In plus, Claudiu Keseru nu este pentru moment considerat destul de experimentat pentru un astfel de nivel, el jucand de ani buni in Ligue 2.

Cum ar putea arata echipa Romaniei cu Ungaria:

Tatarusanu-Rapa-Chiriches-Goian-Rat-Pintilii-Bourceanu-Torje-Tanase-Stancu-Rusescu