sport.ro - PE VIATA la Steaua! Becali a fost IMPRESIONAT! Reghe semneaza in alb CONTRACTUL vietii. Dialog fabulos intre Becali si Reghecampf

Reghecampf se intelege perfect cu patronul Becali! I-a promis ca nu va pleca niciodata de la Steaua, indiferent de ofertele pe care le va avea.
Reghe poate incasa la Steaua sume pe care le-ar lua greu si in strainatate. Becali i-a permis sa-si treaca in contract bonusuri importante daca reuseste calificarea in Liga si, apoi, daca trece de faza grupelor.
"Nu pleaca, a zis ca nu pleaca niciodata de la Steaua! Asa mi-a zis el mie. Reghe este ca Oli. El avea oferte si ii era rusine sa-mi zica. A avut una de 1,7 milioane de dolari, cam 1,2 de euro pe an inainte sa plece prima data. Ii era rusine si i-a zis lui virgil sa ma convinga, i-a promis ca ii da si lui o spaga.
Cand am auzit, i-am zis imediat sa plece! El nici nu avea contract, pleca atunci cand voia el. Reghe e cam la fel, sa stiti. Bine, el o sa castige foarte multi bani si de la Steaua! Daca intra in grupele Ligii, ia 500.000 de euro, daca merge in primavara Ligii mai ia un milion. In conditiile astea, ce rost are sa mai plece?", a spus Becali la Fanatik Show.