Fratele unui fotbalist din Capitala, gasit fara suflare in casa. Politistii au deschis o ancheta

Un necaz cumplit a lovit familia unui fotbalist de la Clubul sportiv Juventus, din Bucuresti. Fratele lui, si el sportiv de performanta, cu rezultate exceptionale in echipa de juniori, a fost gasit mort in casa.
Tatal lui era intr-o alta incapere in momentul in care s-a intamplat nenorocirea. A auzit impuscaturi, dar a crezut ca zgomotul vine de afara.
Dupa o jumatate de ora, el si-a gasit fiul de 17 ani fara suflare, ranit grav in zona inimii. Medicii n-au mai putut sa-l readuca la viata.
Langa trupul lui, anchetatorii au gasit o arma neletala. Era a tatalui, care o detinea legal. O cumparase, spune el, pentru protectie.
Prietenii baiatului de 17 ani spun ca iubita il parasise, iar el nu concepea viata fara ea.
Tanarul avea in fata un viitor stralucit. De cativa ani ii calca pe urme fratelui sau, fotbalist, si avea performante sportive exceptionale.
Era puternic si foarte ambitios. Nimeni nu s-ar fi gandit ca o dezamagire in dragoste l-ar putea dobori. Amicii abia si-au facut curaj sa-i dea vestea cumplita antrenorului sau.
Toate probele ridicate de la fata locului si declaratiile martorilor ii conduc pe anchetatori spre ipoteza ca ar fi vorba de o sinucidere. Totusi, nu este exclusa nici varianta unui accident.